Δωρεάν μεταφορικά από €59

phone
ΤΗΛΕΦΩΝΟ210 710 2220

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:  - Πιστωτική Κάρτα: Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία.
- Paypal


- Αντικαταβολή:
 Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Επιλέγοντας την αντικαταβολή θα πληρώσετε όταν παραλάβετε την παραγγελία σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€. Η Αντικαταβολή χρεώνεται 2,50€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες κάτω των 500€. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2130271525 ή μέσω e-mail στο info@goodtime.gr. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο ακόλουθος: 
Τράπεζα Πειραιώς : ΙΒΑΝ GR78 0172 1150 0051 1510 4089 771 
Όνομα Δικαιούχου: TFM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡ 
*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη. 



Για τις παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο:
- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2130271525 ή μέσω e-mail στο info@goodtime.gr. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο ακόλουθος: 
Τράπεζα Πειραιώς : ΙΒΑΝ GR78 0172 1150 0051 1510 4089 771 
Όνομα Δικαιούχου: TFM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡ 
*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.  

Το Goodtime.gr πέρα από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα κι είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες, υιοθετεί το πιο σύγχρονο πιστοποιημένο διαδικτυακό σύστημα πληρωμών.